Accessoires

Accessoires

In leuke kleding voel je je comfortabel en dat straal je meestal ook uit. Je kunt een outfit helemaal afmaken met leuke accessoires. Wij hebben voor je de leukste shops geselecteerd waarbij je deze accessoires meteen online kunt bestellen.

Een leuke riem

Een riem kan modieus en functioneel te gelijk zijn. Je kunt de riem gebruiken als mooi sieraad voor om je broek. Zoek je een stoere riem met studs? Of hou je meer van een gevlochten riem? Alles is mogelijk! Een riem kun je ook dragen op een tuniek, zo creëer je een eigen stijl. Als je een riem bestelt kun je vaak kiezen uit verschillende maten. Wij raden je aan om altijd even na te kijken welke maat je nodig hebt, zo voorkom je teleurstellingen.

Sjaals in vrolijke kleuren

Een sjaal kun je in de zomer en winter dragen. In de zomer kun je kiezen voor dunne sjaaltjes die luchtig zijn. In de winter kies je voor een set bestaande uit een paar handschoenen, een muts en sjaal. Sjaals worden gemaakt van verschillende materialen. Gehaakte en gebreide sjaals zijn op dit moment echte mode musthaves. Ben je meer op zoek naar een functionele sjaal? Kies dan voor andere materialen. Een fleece sjaal is bijvoorbeeld zeer geschikt voor tijdens de wintersport.

Zonnebrillen en portemonnee

Zodra de zon weer fel begint te schijnen is een zonnebril geen overbodige luxe. Goede zonnebrillen beschermen je ogen tegen uv-straling. Een zonnebril biedt je bescherming zonder dat je hierdoor minder zicht krijgt. Een portemonnee moet er mooi uitzien maar natuurlijk ook handig zijn. Al je pasjes, geld en visitekaartjes moeten in je portemonnee passen.                 

 

Terug naar overzicht