Beauty

Elke vrouw wil er graag elke dag opnieuw mooi uitzien. Met onze make-up tips en haaraccessoires zie je er altijd stralend uit. Iedereen vindt het lekker om eens verwend te worden. Je kunt jezelf verwennen met een heerlijk gezichtsmasker of een knipbeurt bij de kapper. Bij drogisterijen zijn genoeg producten te koop die ervoor zorgen dat jij thuis jezelf kan verwennen.

Make-up tips

Wij van Chique-en-Trendy.nl houden ook van make-up. Wij hebben daarom ook zelf een oogschaduw tutorial voor jou geschreven. Met onze handige tips zie jij er altijd mooi uit. Make-up levert een bijdrage aan een gezonde uitstraling. Met make-up kun jij je sterke kanten accentueren en oneffenheden verbergen. Als je wil meegaan met de laatste trend op het gebied van make-up kies je voor natuurlijke cosmetica. Deze make-up bestaat voor 100% uit natuurlijke bestandsdelen. Aan de make-up worden geen chemische stoffen toegevoegd. Warme bruine tinten zijn bijvoorbeeld perfect om je ogen meer uitstraling te geven. Meer informatie over oog make-up kun je lezen in onze oogschaduw tutorial.

Haaraccessoires

Veel mensen denken bij haaraccessoires aan haarspeldjes voor kleine kinderen. Deze haarspeldjes zijn vaak voorzien van vrolijke kleuren en stripfiguren. Toch zijn er ook haaraccessoires verkrijgbaar voor volwassenen. Je kunt hierbij denken aan een mooie haarstiek of een diadeem. Een diadeem, ook wel haarband genoemd, houden de haren uit je gezicht. Je kunt een diadeem in los haar en opgestoken haar dragen. Met haaraccessoires kun je je haar opvrolijken. Haaraccessoires kun je kopen op de website van onze partner.