Esprit

Esprit kleding voor de zomer

Er is niets leuker aan de zomer dan dat we zomerkleding mogen shoppen! Wanneer wij aan zomerkleding denken, dan komen er gelijk kleurige jurkjes in onze gedachten op. Ook een short met een leuke top vinden wij erg zomers. We waren even aan het rondkijken in de Esprit webshop en daar vonden wij een aantal super toffe zomeritems die we graag met jullie wilden delen.

Esprit online: zomershorts

Een short is echt onmisbaar in je kledingkast. Dit item is makkelijk te combineren, met een leuke top en een stoere sneaker ben je al snel klaar. Heel erg zomers en vooral voor gelegenheden als een festival of een strandbezoek erg passend. Destroyed shorts zijn een enorme trend op dit moment. Fijn is ook dat deze niet heel strak vallen. We hebben nou eenmaal niet allemaal de benen van een topmodel en doordat hij dus iets wijder valt zal hij voor velen iets comfortabeler zitten. Deze shorts is te koop in de Esprit webshop.

Esprit jumpsuits

Jumpsuits zijn heerlijk om te dragen wanneer het mooi weer is. Wanneer het echt heel erg warm is, dan is een playsuit erg fijn om te dragen. Dit is eigenlijk gewoon een jumpsuit, maar dan in de korte versie. Playsuits gemaakt van zacht katoen zijn héérlijk om te dragen met warm weer. Een playsuit kun je op verschillende manier combineren, zoals met een speels sandaaltje, maar met een mooie pump kan het ook erg goed staan. Dit item is verkrijgbaar bij Esprit online.

Esprit tops

Ben je ook zo gek op stoere tops met een tekst erop? Wij vinden dat het je outfit tot een bepaald statement maakt, je kunt de mensen om je heen er een bepaalde boodschap mee geven.

Accessoires in de Esprit webshop

Een goede zonnebril maakt je hele zomer outfit compleet. Een zonnebril kan dan ook echt niet ontbreken aan je wishlist. Een zonnebril met een leopard print is bijvoorbeeld helemaal te gek, vooral als hij goed gecombineerd wordt. Ook de pilotenbril is echt een musthave voor de zomer. Een bril als deze kun je bij vrijwel elke outfit dragen.

Alle items in dit artikel zijn verkrijgbaar via de webshop van Esprit. Je vindt er erg veel zomerse stukken voor een niet al te hoge prijs. Online shoppen is kan prima in de webshop van Esprit online!

Meer kleding & fashion kooptips op:

  • Dameskleding kopen? Online bestellen is eenvoudig via de online shop voor dameskleding van Uniq kleding.
  • Aanbiedingen van de dag vinden voor kleding? Mode dagaanbiedingen zijn te vinden via het categorie overzicht van fashion van Aanbiedingsknaller.
  • Een kortingscode voor een kledingshop vinden? Vind een actieve kortingscodes voor fashion op besteljekorting.nl.
Terug naar overzicht