Lingerie

Lingerie

Een mooie outfit start met goede lingerie. Je kunt lingerie daarom ook wel als accessoire zien! Lingerie hoort comfortabel te zitten en voldoende steun te geven. Bij onze partners vind je allerlei soorten lingerie van basic tot kant. Je kunt makkelijk online de juiste bh's en slips bestellen. De meeste vrouwen kiezen voor een lingerieset die bestaat uit een bh met een bijpassende slip. Je kunt je collectie ook uitbreiden met body's, topjes en shapewear. Een body is een doorlopend kledingstuk, wat je figuur corrigeert. Wanneer je tijdens een gelegenheid een strakke jurk of top draagt wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Shapewear werkt ook figuurcorrigerende en zorgt ervoor dat oneffenheden verdwijnen.

Sexy lingerie

Wil je weer een beetje spanning in je relatie brengen? Verras je partner dan met sexy lingerie. Sexy lingerie heeft een verleidend ontwerp, je partner kan dan nog moeilijk nee tegen je zeggen. Sexy lingerie is verkrijgbaar in mooie sensuele kleren zoals zwart en rood. Op de websites van onze partners kun je het uitgebreide aanbod bekijken.

Andere soorten lingerie by Chique-en-Trendy.nl

Als je veel sport kan een sportbh een goede aanvulling zijn op je lingeriecollectie. Een sportbh zorgt voor ondersteuning en bescherming. Er zijn ook minimizers en maximizers verkrijgbaar online die je decolleté kleiner of groter laten lijken. Welke soort lingerie je ook kiest, het is belangrijk dat jij je er prettig bij voelt. Bestel je lingerie makkelijk online bij onze partner. Je lingerie wordt thuisbezorgd en je hoeft dus niet meer naar de winkel. Enkele tips voor lingerie en ondergoed voor zowel dames als heren:

Terug naar overzicht