Niks in huis

Niks in huis, dan maar eten bestellen

Oeps!

O ja, vandaag is het Tweede Pinksterdag... Even vergeten dat de winkels dan natuurlijk gesloten zijn. Beetje jammer, want we wilden nog boodschappen doen. Gebeurt dit jou ook wel eens? Je kan dan natuurlijk een blik soep open trekken, of snel wat eten bestellen. Maar, vaak als je in alle hoekjes en gaatjes van je voorraadkast gaat speuren, kom je echt nog wel genoeg ingrediënten tegen voor een lekkere maaltijd. Een pak pasta heb je meestal wel in huis. Vind je nou ook nog een blik groente, dan ben je al aardig op weg. En wat dacht je van vleeswaren? Snijd een paar plakjes kipfilet of ham in reepjes en je maaltijd is zo goed als compleet. Breng alles op smaak met dat restje pesto en halfvolle potje olijven die anders toch in de koelkast blijven liggen tot ze eigenlijk niet meer goed zijn. Ben je die meteen ook kwijt.

Eten/boodschappen bestellen

Toch niets van bovenstaande in huis? Dan ben je genoodzaakt om online eten te bestellen. Hieronder delen we een aantal plekken met je waar je goed online (gezond!) eten kan bestellen.

Online gezond eten bestellen

Gezond eten bestellen doen de meeste mensen echter niet uit noodzaak, maar juist ter variatie, omdat het lekker is en gemakkelijk. Dus ook als de winkels gewoon open zijn, zijn bovenstaande shops echte aanraders om eens mee te variëren!

Terug naar overzicht