Reistassen

Reistassen

Wanneer je een weekendje weg gaat is een reistas ideaal. Reistassen zijn licht in gewicht en klein van formaat. Reistassen zijn verkrijgbaar met en zonder wielen. Waar je ook heengaat een reistas is ideaal voor een kort familiebezoekje of voor een citytrip van een paar dagen. Veel reistassen zijn gemaakt van imitatie leer of polyester. Heb je op de terugweg souvenirs gekocht en wil je die graag in je reistas stoppen? Enkele reistassen zijn uitbreidbaar. Zo creëer je extra ruimte die kan oplopen tot 4,5 liter! Een combinatieslot met TSA-functie zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt reizen van en naar de Verenigde Staten.

Goedkope reistassen

Reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Ga je maar heel af en toe een paar dagen weg? Dan is een goedkope reistas een prima optie. Wanneer je regelmatig reist voor je werk is een stevig koffer een must have. Veel reistassen beschikken over een extra compartiment voor een laptop of tablet. Zo heb je je Ipad altijd tijdens je reis bij de hand. Je kunt bij de partners van Chique-en-Trendy.nl merk reistassen bestellen en goedkope reistassen.

Reistassen met of zonder wielen

Reistassen met wielen zijn ideaal voor wanneer je een eindje moet lopen. Een reistas met wieltjes is altijd voorzien van een trekhandvat, zodat de reistas makkelijk te vervoeren is. Reistassen zonder wielen worden vaak meegenomen als handbagage in het vliegtuig. Wil je zeker weten dat je reistas mee mag in het vliegtuig als handbagage? Dan raden wij je aan om de regels van je vliegtuig maatschappij na te lezen.

Terug naar overzicht