Tassen

Elke vrouw maakt haar outfit compleet met een mooie tas. Tassen worden gemaakt van verschillende materialen zoals leer en katoen. Het is ook steeds meer een trend aan het worden om voor een tas te kiezen van gerecycled materiaal. Deze tassen worden gemaakt van materialen die anders zouden worden weggegooid. Het opnieuw gebruiken van materialen is goed voor mens en natuur. Voor elke tas worden andere materialen gebruikt, elke tas heeft dus een unieke uitstraling. Materialen waarmee wordt gewerkt zijn onder andere binnenbanden van vrachtwagens, oude leren jassen en treklipjes van blikjes.

Leren tassen

Zoek je een tas die jarenlang meegaat? Kies dan voor een leren tas! Voordat leer voor een tas gebruikt kan worden moet het worden gelooid. Door het looien wordt de huid onbeperkt houdbaar. Leren tassen zijn vaak duurder dan tassen van andere materialen. De prijs van een leren tas is hoger omdat het leer nog bewerkt moet worden. Toch gaat een leren tas naar verhouding langer mee en blijft het z'n vorm en kleur behouden. Leer heeft van nature al verschillende kleur nuances en onregelmatigheden. Heb je in een winkel een leuke tas gezien? Kijk dan eerst op internet. Vaak kun je tassen online bestellen met korting. Je bespaart zo makkelijk tientallen euro's.

Tassen online bestellen

Als je een tas online bestelt heb je vaak veel meer keuze dan in een winkel. De webshops die wij voor je hebben geselecteerd beschikken allemaal over een uitstekende service. De tassen zijn voor je gecategoriseerd zodat je makkelijk een tas vindt die bij je past. Bestel je tas vandaag nog via onderstaande shops.